YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


127 Hours leeftijd 16 eng

0380

FILMTREND.NL Poster: 127 Hours

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 4 november 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Drama
Duur: 95 min.

Trailer Official Site


Het waargebeurde verhaal van bergbeklimmer Aron Ralston die 127 uur vastzat in een smal ravijn en tot een afschuwelijke oplossing moest komen

FILMTREND.NL Poster: 127 Hours Thrillseeker Aron Ralston (James Franco) beleeft meer avontuur dan hij bedoelde wanneer hij in zijn eentje vast komt te zitten onder een rotsblok, ergens in een canyon in Utah. Waargebeurd, bloedstollend relaas van de 127 uur die daarop volgen, met verve in beeld gebracht door Boyle. Genomineerd voor drie Golden Globes.In dit waargebeurde drama belicht Danny Boyle (Slumdog Millionaire) de gruwelijkste dagen uit het leven van bergbeklimmer Aron Ralston, neergezet door een ijzersterke James Franco. Ralston kwam in 2003 vast te zitten in een uiterst afgelegen berglandschap in Utah. Nadat een vallend rotsblok zijn arm muurvast klemde, moest eigenheimer Ralston 127 uur vechten tegen keiharde weersomstandigheden, onvoorstelbare pijn en de gerede kans gillend gek te worden.


FILMTREND.NL Poster: 127 Hours Een bijna ondenkbare beslissing moest zijn leven redden. Ondanks zijn benarde situatie blijkt de Amerikaan over kurkdroge humor te beschikken. Zo neemt hij alvast afscheid van zijn ouders door bij vlagen hilarische opnames van zichzelf te maken en bedenkt hij komische radioshows waaruit blijkt dat hij the hard way begint te beseffen dat zijn egoïstische bestaan hem de nek omdraait. Boyle levert - heel knap in zo'n kleine ruimte met één acteur - een uiterst dynamische, bloedstollende film af. Inmiddels genomineerd voor drie Golden Globes.
comments powered by Disqus