YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


A-Team (2010) leeftijd 12 geweld groftaal gebruik

0347

FILMTREND.NL Poster: A-Team (2010)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 10 juni 2010
Distributeur: Warner Bros
Genre: Actie, Komedie
Duur: 121 min.

Trailer Official Site


Actiefilm met Liam Neeson en Bradley Cooper gebaseerd op de gelijknamige populaire tv-serie uit de jaren '80 over een groep Vietnamveteranen

FILMTREND.NL Poster: A-Team (2010) The A-Team is een eenheid van ex-commando's die wordt beschuldigd van een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Gevlucht uit de gevangenis duiken ze onder en opereren ze als huurlingen onder leiding van Kolonel Hannibal Smith. Hij is het meesterbrein achter vindingrijke missies van het team, waarvoor een ultrasnelle timing, buitengewone vaardigheden en een team van ongelooflijk bekwame en excentrische soldaten nodig zijn. Templeton 'Face' Peck kan alles ritselen voor de onorthodoxe en gedurfde activiteiten van het Team. B.A. Baracus is de chauffeur en krachtpatser. 'Howling Mad' Murdock is een begaafde piloot en officieel gek verklaard. Het Team wordt achternagezeten door de onvermoeibare luitenant Charisa Sosa ooit de geliefde van Face.


FILMTREND.NL Poster: A-Team (2010) Tijdens deze introductie in sneltreinvaart blijkt al dat de vier acteurs een prima plaatje op het scherm vormen, al blijft het bekende gezicht van Neeson ook na afloop nog wennen. Vervolgens zijn we jaren verder en de mannen zitten in Irak. Er volgt nodeloos ingewikkeld gedoe over drukplaten voor nepdollars, een militant ex-liefje van Face (uitstekende rol van Jessica Biel) en een vage CIA-agent (Patrick Wilson). Ach, eigenlijk is de plot van The A-Team compleet ondergeschikt aan de vakkundig uitgevoerde actie en de aanstekelijke humor. In dit geval geen zwaktebod, maar een verstandige keuze van de makers, want ze weten je ondanks alles mee te krijgen in de keten van actiemomenten.
comments powered by Disqus