YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )






Alice in Wonderland leeftijd 9 eng

0341

FILMTREND.NL Poster: Alice in Wonderland

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 10 maart 2010
Distributeur: Walt Disney Studios Motion Pictures
Genre: Avonturenfilm, Familiefilm,Fantasy
Duur: 109 min.

Trailer Official Site


In Tim Burtons 3D bewerking van Alice in Wonderland, keert de 19-jarige Alice terug in de magische wereld waar ze als klein meisje al eens was geweest

FILMTREND.NL Poster: Alice in Wonderland Doordat bioscoopexploitanten niet tevreden waren met het besluit van Disney om Alice in Wonderland een maand eerder op dvd uit te brengen dan gebruikelijk, was het even spannend of de nieuwste film van Tim Burton wel in de Nederlandse bioscopen te zien zou zijn. Maar ondanks een aangekondigde boycot gingen de bioscoopketens na wat getouwtrek toch voor de distributeur door de knieën. Uiteindelijk leverde de actie alleen maar extra publiciteit op en werkte daardoor juist in het voordeel van Disney. Maar de grote vraag is nu natuurlijk of Burtons nieuwste film al deze ophef waard is en het antwoord daarop is ja.


FILMTREND.NL Poster: Alice in Wonderland Burton deed weer een beroep op zijn echtgenote Helena Bonham Carter en vaste acteur Johnny Depp. Dat is een voorspelbare zet, maar het trio laat zien dat de rek er zeker nog niet uit is. Integendeel, Alice in Wonderland, de zevende samenwerking tussen Depp en Burton, maakt vooral duidelijk hoe goed het team op elkaar ingespeeld is. En de jonge Mia Wasikowska, die net als de andere acteurs toch een groot deel van de opnames in een groene ruimte tegen denkbeeldige tegenspelers heeft staan praten, schittert als de eigenzinnige Alice.




comments powered by Disqus