YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Alvin and the Chipmunks The Squeakquel alle leeftijden

0325

FILMTREND.NL Poster: Alvin and the Chipmunks The Squeakquel

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 21 december 2009
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Animatie, Familiefilm, Komedie
Duur: 90 min.

Trailer Official Site


Vervolg op de succesvolle familiefilm waarin de swingende eekhoorns Alvin, Simon en Theodore concurrentie krijgen van het damestrio The Chipettes

FILMTREND.NL Poster: Alvin and the Chipmunks The Squeakquel In het eerste deel zagen we hoe de eekhoorns tot popsterren uitgroeiden. In 'Alvin en de Chipmunks 2' zetten ze hun carrière als popster tijdelijk opzij en gaan ze naar de middelbare school. Daar helpen ze Toby, de neef van Dave, zijn school te redden. De muzieklessen op school dreigen te verdwijnen en de enige manier om het muziekprogramma te redden is mee te doen aan een talentenjacht. De Chipmunks schrijven zich in, maar krijgen onverwachte concurrentie van drie mooie vrouwelijke eekhoorns die ook goed kunnen zingen en dansen, The Chipettes. Ian, de voormalige manager van de Chipmunks, wil de getalenteerde zangeressen beroemd maken en zo wraak nemen op Alvin en zijn broertjes. Wie o wie gaat er winnen?


FILMTREND.NL Poster: Alvin and the Chipmunks The Squeakquel Wederom neemt regisseur Tim Hill de regiestoel in om de eekhoorns op het witte doek te toveren. In de Amerikaanse versie worden de stemmen van Alvin, Simon en Theodore opnieuw ingesproken door acteurs Justin Long, Matthew Gray Gubler en Jesse McCartney. Jason Lee is weer te zien in de rol van hun 'menselijke vader', David Seville. De Nederlandse stemmen zijn net als in de eerste Chipmunk film ingesproken door Onderweg naar Morgen acteur Levi van Kempen (Alvin), zanger Thomas Berge (Dave) en AVRO-presentator Sipke Jan Bousema (platenbaas Ian). En Johnny de Mol leende zijn stem aan het nieuwe karakter Toby. Ook nieuw in het rijtje zijn de stemmen van The Chipettes: Djumbo zangeressen Lindsy, Lotte en Svenja.
comments powered by Disqus