YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Assault on Precinct 13 (2005) leeftijd 16 geweld grof taalgebruik

0010

FILMTREND.NL Poster: Assault on Precinct 13 (2005)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Frankrijk
Taal: Engels, Servokroatisch
Jaar: 2005
Première: 31 maart 2005
Distributeur: Independent Films
Genre: Actie
Duur: 108 min.

Trailer Official Site


Ethan Hawke en Laurence Fishburne in remake van John Carpenters actieklassieker over een oude politiepost die op nieuwjaarsavond belegerd wordt

FILMTREND.NL Poster: Assault on Precinct 13 (2005) Terwijl het einde van het jaar nadert, staat Precinct 13, een van de oudste politieposten van Detroit, op het punt gesloten te worden. Jake Roenick (Ethan Hawke) is een van de weinige agenten die nog dienst heeft. Hij krijgt het onverwacht druk, wanneer er vanwege een sneeuwstorm bezoek komt van een gevangenentransport. De criminelen, onder wie de beruchte Marion Bishop (Laurence Fishburne), worden tijdelijk opgesloten in Precinct 13 totdat de wegen weer begaanbaar zijn. Wanneer de avond valt, wordt het politiestation overvallen door twee gemaskerde mannen die erop uitzijn om Bishop te bevrijden. De aanval kan worden afgeslagen, maar men beseft dat Precinct 13 een lange, bloederige nacht te wachten staat.


FILMTREND.NL Poster: Assault on Precinct 13 (2005) In 1976 schreef en regisseerde John Carpenter ('Halloween') de spannende actiefilm 'Assault on Precinct 13', die hij afleidde van de westernklassieker 'Rio Bravo' van Howard Hawks met John Wayne. Zo'n twintig jaar later wordt het verhaal weer in een nieuw jasje gestoken. Deze remake van 'Assault on Precinct 13' betekent het Amerikaanse debuut van de Franse regisseur Jean-François Richet, die meteen met acteurs van naam mocht werken zoals Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Gabriel Byrne, John Leguizamo en Brian Dennehy.
comments powered by Disqus