YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Atomic blonde (2017) leeftijd 16 geweld grof taalgebruik

0696

FILMTREND.NL Poster: Atomic blonde (2017)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 10 augustus 2017
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Actie - Misdaad - Thriller
Duur: 115 min.
Regie: David Leitch
Cast: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Bill Skarsgård, Toby Jones, Eddie Marsan, Sofia Boutella, Daniel Bernhardt, Roland Møller, James Faulkner, Attila Árpa, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Matt Lindquist, Declan Hannigan, Greg Rementer, Sam Hargrave, Daniel Hargrave, Martin Angerbauer.


Trailer Official Site


Een MI6 agent gaat tijdens de Koude Oorlog undercover in Berlijn. Daar onderzoekt ze de moord op een andere agent en zoekt ze naar een vermiste lijst met dubbelagenten.

FILMTREND.NL Poster: Atomic blonde (2017) Broughton is een genadeloze agente van de Britse geheime dienst MI6. Ze heeft een kapsel dat druipt van de waterstofperoxide en neemt regelmatig plaats in een bad met ijsblokjes. Ze is daarnaast behoorlijk bedreven in de vechtkunst en slaat hierdoor moeiteloos een horde belagers van zich af. Haar missie is simpel: zorg ervoor dat je een flinke waslijst met geheim agenten van de Sovjet-Unie in handen krijgt. Het lijstje is opgeslagen in een polshorloge.

 

FILMTREND.NL Poster: Atomic blonde (2017) Het verhaal is gegoten in een raamvertelling waarbij Broughton wordt ondervraagd door haar baas van MI6 en de CIA. Het wordt in werking gesteld zodra een agent in Berlijn in een poging het horloge buit te maken het leven laat. Broughton reist af naar de Duitse hoofdstad waar de Muur op het punt staat omver geworpen te worden. Spil in de taak van Broughton is Percival, een lastig te peilen collega die in Berlijn is gestationeerd. .

Bron: Arjan Welles - Filmtotaal
comments powered by Disqus