YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Avatar leeftijd 12 eng geweld

0333

FILMTREND.NL Poster: Avatar

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 17 december 2009
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Avonturenfilm, Science Fiction
Duur: 166 min.

Trailer Official Site


Baanbrekende 3D sciencefictionfilm van Titanic-regisseur James Cameron waarin een voormalige marinier als avatar een buitenaards ras infiltreert

FILMTREND.NL Poster: Avatar Ondanks dat hij in een rolstoel zit is ex-marinier Jake Sully nog steeds een soldaat in hart en nieren. Op de buitenaardse planeet Pandora wordt Jake ingezet als avatar, een op afstand bediend biologisch lichaam dat menselijk DNA vermengd met DNA van de inheemse Na'vi. Jake krijgt namelijk de opdracht te infiltreren bij deze inboorlingen van Pandora, die een hinderlijk obstakel vormen bij het delven van waardevolle grondstoffen. Alles verandert wanneer Jake's leven echter gered wordt door de mooie Neytiri en hij liefdevol door haar stam wordt opgenomen. Jake leert de levenswijze van de Na'vi te respecteren en het duurt niet lang voordat hij de ultieme uitdaging zal aangaan wanneer hij hen leidt in een epische vrijheidsstrijd.


FILMTREND.NL Poster: Avatar In de epische actie-avonturenfilm Avatar, creëert James Cameron, de regisseur van Titanic, een spectaculaire nieuwe fantasiewereld. Cameron kreeg veertien jaar eerder het idee voor de film, toen er nog geen technologische mogelijkheden waren om zijn visie in beeld te brengen. Na een daadwerkelijke productietijd van vier jaar biedt Avatar een nieuwe cinematografische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan door middel van een revolutionaire 3D technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film.
comments powered by Disqus