YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Avengers: Infinity War (2018) leeftijd 12 geweld eng

0695

FILMTREND.NL Poster: Avengers: Infinity War (2018)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 25 aprili 2018
Distributeur: The Walt Disney Company Benelux
Genre: Actie - Sciencefiction
Duur: 149 min.
Regie: Anthony Russo, Joe Russo
Cast: Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Josh Brolin, Chris Pratt, Tom Hiddleston, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Brie Larson, Dave Batista, Don Cheadle, Anthony Mackie, Peter Dinklage, Cobie Smulders, Sebastian Stan, Linda Cardellini, Karen Gillan, Tessa Thompson, Chadwick Boseman, Pom Klementieff, Danai Jekesai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke.


Trailer Official Site


Terwijl de Avengers en hun bondgenoten de wereld blijven beschermen, komt er een nieuwe dreiging op uit de kosmische schaduwen.

FILMTREND.NL Poster: Avengers: Infinity War (2018) Avengers: Infinity War is een ongekende mijlpaal in de filmgeschiedenis. Het is de apotheose van achttien Marvel-films die op allerlei manieren met elkaar verbonden zijn en nu samenkomen in een grote finale, waarin het lot van het heelal zal worden uitgevochten door een groep uiteenlopende superhelden. En toch is het ook een film die de succesvolle superheldenfabriek al zo vaak heeft afgeleverd: een kleurrijke blockbuster vol aansprekende personages, snedige dialogen en groots spektakel, maar wel een die narratief gezien nogal op veilig speelt en net iets te veel bezig is met het opzetten van toekomstige films. Maar goed, had iemand na tien jaar iets anders verwacht?

 

FILMTREND.NL Poster: Avengers: Infinity War (2018) Nadat hij in de slotscène van The Avengers voor het eerst zijn paarse gezicht liet zien, trekt opperschurk Thanos nu eindelijk de stoute schoenen aan om zijn megalomane plannen te verwezenlijken. Om het heelal in balans te brengen wil hij de helft van de bevolking uitroeien en daarvoor dient hij een zestal MacGuffins te verzamelen: de zogenaamde Infinity Stones, die al regelmatig opdoken in eerdere films. Enkele daarvan bevinden zich op aarde, dus het duurt niet lang voor de planeet wordt aangevallen en de Avengers aan de bak moeten. Waar dit superheldenteam ten tijde van hun eerste formering nog uit slechts zes leden bestond, zijn inmiddels een stuk meer superhelden beschikbaar en dat zullen we weten ook. Op enkele uitzonderingen na is praktisch ieder personage dat de afgelopen tien jaar een prominente rol vervulde in een Marvel-film (en nog in leven is) opnieuw van de partij.

Bron: Thierry Verhoeven - Filmtotaal
comments powered by Disqus