YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Basic Instinct 2 leeftijd 12 geweld grof taalgebruik sex

0079

FILMTREND.NL Poster: Basic Instinct 2

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2006
Première: 16 februari 2006
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Thriller
Duur: 113 min.

Trailer Official Site


Sharon Stone keert terug als de verleidelijke schrijfster Catherine Tramell met een nieuw slachtoffer voor haar verraderlijke en dodelijke spel

FILMTREND.NL Poster: Basic Instinct 2 Wanneer de sensuele maar verraderlijke schrijfster Catherine Tramell (Sharon Stone) opnieuw in aanraking komt met de wet, laat Scotland Yard haar onderzoeken door psychiater Dr. Andrew Glass. Maar net als detective Nick Curran raakt ook Glass verstrikt in het web van manipulatie dat deze zwarte weduwe weet te spinnen. En zo wordt de psychiater een prooi voor het gevaarlijke spel van Tramell.


FILMTREND.NL Poster: Basic Instinct 2 Jarenlang is er gespeculeerd op een vervolg op 'Basic Instinct', de zinderende erotische thriller van Paul Verhoeven uit 1992 die van Sharon Stone in één klap een wereldberoemde actrice maakte. Na veel wikken en wegen keerde Stone veertien jaar later terug voor 'Basic Instinct 2', maar Verhoeven liet de beker aan zich voorbij gaan. Zijn taak is overgenomen door regisseur Michael Caton-Jones, die films op zijn naam heeft staan als 'This Boy's Life', 'Rob Roy', 'The Jackal' en 'City by the Sea'. Stone's nieuwe tegenspeler is de redelijk onbekende Engelse acteur David Morrissey, die vooral veel werk voor de Britse televisie heeft gedaan zoals 'State of Play. Ook had hij rolletjes in 'Captain Corelli's Mandolin' en 'Girl with a Pearl Earring'.
comments powered by Disqus