YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Batman Begins leeftijd 12 eng geweld

0038

FILMTREND.NL Poster: Batman Begins

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Groot-Brittannië
Taal: Engels, Tibetaans, Mandarijn
Jaar: 2005
Première: 16 juni 2005
Distributeur: Warner Bros
Genre: Actie, Fantasy
Duur: 139 min.

Trailer Official Site


Regisseur Christopher Nolan ('Memento') laat zien hoe Bruce Wayne (Christian Bale) aan zijn alter ego kwam: de zwarte superheld Batman

FILMTREND.NL Poster: Batman Begins Toen Bruce Wayne (Christian Bale) nog een klein jongetje was, zag hij hoe zijn ouders voor zijn neus vermoord werden. Zijn leven is obsessief vervuld van wraakgevoelens en hij vlucht naar het Oosten, waar hij in de leer gaat bij de gevaarlijke ninja-leider Ra's Al-Guhl. Wanneer hij terugkomt in Gotham City wordt de stad geregeerd door criminelen en Bruce besluit een nieuw persoon te worden om de misdaad tegen te gaan: Batman. Samen met de politieagent Jim Gordon gaat Batman op pad, de strijd met de criminaliteit aan.


FILMTREND.NL Poster: Batman Begins 'Batman Begins' is alweer de vijfde Batmanfilm, sinds Tim Burton in 1989 de stripheld nieuw leven inblies. Hoofdrolspeler Christian Bale ('American Psycho') neemt het stokje over van Michael Keaton, Val Kilmer en George Clooney. De regie is dit keer in handen van de Engelsman Christopher Nolan, die in 2000 de opvallende thriller 'Memento' maakte. Met 'Batman Begins' neemt hij een stap terug in de tijd, om te laten zien hoe Bruce Wayne tot zijn alter ego is gekomen. Naast Bale zijn er rollen weggelegd voor Michael Caine, Liam Neeson, Morgan Freeman, Gary Oldman en Katie Holmes.
comments powered by Disqus