YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Be Cool leeftijd 12 discriminatie geweld grof taalgebruik

0011

FILMTREND.NL Poster: Be Cool

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels, Russisch
Jaar: 2005
Première: 31 maart 2005
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Komedie
Duur: 119 min.

Trailer Official Site


John Travolta is terug als de coole onderhandelaar Chili Palmer in dit vervolg op 'Get Shorty', waarin hij nu de muziekbusiness op stelten zet

FILMTREND.NL Poster: Be Cool De coole Chili Palmer (John Travolta) laat de filmwereld voor wat het is en wil zijn wijsheid en kenmerkende onderhandelingstechnieken op de muziekbusiness loslaten. Wanneer een vriend tijdens de lunch wordt omgelegd, maakt Chili van de gelegenheid gebruik om diens vrouw Edie (Uma Thurman) te bezoeken. Hij introduceert zichzelf als haar nieuwe zakenpartner in een onafhankelijk platenlabel. Chili heeft een veelbelovend zangeresje op het oog om een hit te scoren, maar krijgt te maken met haar quasi-hippe manager, diens nichterige bodyguard, een paar Russische maffioso en een welbespraakte gangsta-rap muziekproducent. En dit alles op gevaar voor eigen leven.


FILMTREND.NL Poster: Be Cool John Travolta keert terug als Chili Palmer in 'Be Cool', het vervolg op de actiekomedie 'Get Shorty' (1995) waarvoor hij een Golden Globe in de wacht sleepte. De regie is deze keer aan F. Gary Gray ('The Italian Job'), die op aanraden van Travolta Uma Thurman de rol van Edie gaf. Travolta wilde graag weer met zijn collega spelen om de chemie uit 'Pulp Fiction' te herbeleven. Travolta en Thurman leiden een cast die onder meer bestaat uit Danny DeVito, Vince Vaughn, Harvey Keitel, The Rock, Cedric the Entertainer en de muziekartiesten Steven Tyler, André Benjamin (Outkast) en Christina Milian. Het verhaal is weer gebaseerd op een roman van Elmore Leonard, die ook het boek 'Rum Punch' schreef waarop Quentin Tarantino 'Jackie Brown' baseerde.
comments powered by Disqus