YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Big Mommas: Like Father , Like Son leeftijd 6 grof eng grof

0387

FILMTREND.NL Poster: Big Mommas: Like Father , Like Son

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 17 maart 2011
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Komedie
Duur: 107 min.

Trailer Official Site


Derde deel in de Big Momma's House-reeks, waarin FBI-agent Malcolm en zijn stiefzoon samen als vrouwen verkleed moeten gaan om een moord op te lossen

FILMTREND.NL Poster: Big Mommas: Like Father , Like Son Martin Lawrence keert terug als FBI-agent, Malcolm Turner, en zijn undercover dekmantel Big Momma! Deze keer heeft hij zware rugdekking: zijn puberale stiefzoon Trent. Malcolm is laaiend enthousiast als Trent wordt toegelaten tot een goede universiteit. Alleen heeft Trent andere ambities, waar zijn stiefvader het niet mee eens is. Hij wil een carrière beginnen als rapper. Trent bezoekt Malcolm om zijn toekomst te bespreken. Trent bevindt zich opeens midden in een ware crime scene een is per toeval getuige van een moord. Het bewijsmateriaal is verstopt op een kunstacademie voor meisjes. Verkleed als Big Momma en de forse scholiere Charmaine, gaan vader en zoon op zoek naar informatie die de moordenaar achter tralies kan doen verdwijnen.


FILMTREND.NL Poster: Big Mommas: Like Father , Like Son In Hollywood is de uitdrukking "genoeg is genoeg" blijkbaar onbekend, want vijf jaar na het al overbodige 'Big Momma's House 2' komt er nóg een vervolgdeel uit. Waarschijnlijk zagen de producers nog een mogelijkheid om nog wat miezerige dollars uit een uitgewerkte formule te persen. En wie weet is de melkkoe nog niet helemaal uitgemolken. Met twee, in elk geval financieel, succesvolle voorgangers ('Big Momma's House' uit 2000 bracht wereldwijd bijna 175 miljoen dollar op - met een budget van 30 miljoen, deel twee 138 miljoen met 40 miljoen budget) was de verleiding waarschijnlijk te groot.
comments powered by Disqus