YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Date Night leeftijd 9 geweld groftaal gebruik

0352

FILMTREND.NL Poster: Date Night

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 6 mei 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Komedie, Romantiek
Duur: 88 min.

Trailer Official Site


Komedie met Steve Carell en Tina Fey als een getrouwd echtpaar dat in de problemen komt als criminelen denken dat ze iemand anders zijn.

FILMTREND.NL Poster: Date Night Veel getrouwde stellen worstelen met dezelfde vraag: hoe houden we ons huwelijk spannend naast alle verplichtingen die het werk en de kinderen met zich mee brengen? Ook bij de familie Foster is het niet anders. Wanneer Claire en Phil thuiskomen van een lange werkdag moeten de kinderen vermaakt, gevoederd en gebadderd worden en blijft er weinig tijd over om saampjes knus en romantisch te doen. In een poging de sleur te doorbreken sleept het stel zich eenmaal per week uitgeput van de bank om op 'date night' te gaan.


FILMTREND.NL Poster: Date Night Dit avondje uit houdt in dat ze naar een lokaal restaurant in hun buitenwijk van New Jersey gaan, waar vervolgens dan toch weer de dagelijkse beslommeringen ter sprake komen. Ze hebben het heel gezellig met z'n tweeën, maar wanneer ze na het etentje hun bed in kruipen en zij al kwijlend haar bitje tegen het knarsen in doet, is de seksuele spanning ver te zoeken. Claire en Phil lijken vrede met de situatie te hebben, totdat ze op een suf boekenclub avondje te horen krijgen dat een bevriend stel uit elkaar gaat. Alarmbelletjes rinkelen. Is hun relatie ook aan het doodbloeden?
comments powered by Disqus