YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Daybreakers leeftijd 16 eng geweld groftaal gebruik

0334

FILMTREND.NL Poster: Daybreakers

Facts & Figures

Land: Australië, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 25 februari 2010
Distributeur: Benelux Film Distributors
Genre: Actie, Horror, Thriller
Duur: 98 min.

Trailer Official Site


Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd

FILMTREND.NL Poster: Daybreakers Films waarin de mensheid bijna uitgestorven is en alleen nog zombies over zijn, die zijn er volop. Hoog tijd dus om dit uitgemolken idee op zijn kop te zetten, vonden de Australische broers Michael en Peter Spiering. Ook dit keer is de mensheid getroffen door een virus dat vrijwel iedereen besmet. Alleen veranderen de slachtoffers nu eens niet in zombies, maar in vampieren. Deze bloeddorstige wezens nemen de mensen in groten getale gevangen en stoppen hen in legbatterij-achtige machines waar hun bloed wordt afgetapt. Maar aangezien er na een tijdje bijna geen mensen meer over zijn, krijgen de vampieren een steeds ernstiger tekort aan bloed. Zij jagen dan ook met 'man' en macht op de laatste mensen, die zich op hun beurt verstoppen voor de vampieren.


FILMTREND.NL Poster: Daybreakers Wetenschapper Edward Dalton (Ethan Hawke) is een soort van vegetarische vampier; hij weigert mensenbloed te drinken en werkt aan een tegengif dat vampieren weer in mensen moet veranderen. Het ziet er echter niet best uit voor Dalton. Dan ontmoet hij Claudia (Audrey Bennett), die net als hij vlucht en strijdt om te overleven. Zij kan hem het geheim vertellen dat de ontbrekende schakel in zijn werk kan vormen. Met haar aan zijn zijde heeft Dalton dus misschien toch nog een kans.
comments powered by Disqus