YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Despicable Me leeftijd 16 geweld

0370

FILMTREND.NL Poster: Despicable Me

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 13 oktober 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Animatie, Familiefilm
Duur: 90 min.

Trailer Official Site


Animatiefilm met Steve Carell als een aandoenlijke superschurk die zijn handen vol krijgt aan een drietal eigenwijze weesmeisjes

FILMTREND.NL Poster: Despicable Me De verfilmingen met superhelden in de hoofdrol zijn weliswaar nog steeds niet aan te slepen, maar de alleskunners hebben er zo onderhand geduchte concurrentie bij gekregen. Als je het namelijk een beetje kritisch bekijkt, zijn de in maillots en capes gehulde krachtpatsers vaak behoorlijk suf. Het zijn eerder hun tegenstanders, de slechteriken, die kleur en schwung aan superheldenstrips en -films geven.


FILMTREND.NL Poster: Despicable Me Het wordt dan ook tijd dat de treiterkoppen wat meer op de voorgrond treden en als antiheld hun eigen slechte reputatie eer aandoen. En dan heb je niet zoveel aan suffe plannetjes. Nee, het mag lekker duidelijk en megalomaan, bijvoorbeeld de zucht naar wereldheerschappij of het laten krimpen van de maan naar zakformaat. Met dit laatste onvoorstelbare plan komt de gemene Gru althans op de proppen in Despicable Me, dat afkomstig is van de makers van de Ice Age-reeks. Met deze ongeëvenaarde verdwijntruc zal de met een Oost-Europees accent gebekte Gru (stem van Steve Carell) de hele wereld eens een poepje laten ruiken en doen sidderen van angst.
comments powered by Disqus