YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


District 9 leeftijd 16 grof grof taalgebruik

0312

FILMTREND.NL Poster: District 9

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 8 oktober 2009
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Science Fiction
Duur: 111 min.

Trailer Official Site


Sciencefictionfilm van producent Peter Jackson waarin buitenaardse wezens gevangen worden gehouden in een Zuid-Afrikaanse sloppenwijk

FILMTREND.NL Poster: District 9 Meer dan twintig jaar geleden maakten aliens voor het eerst contact met de aarde. Mensen zaten te wachten op de vijandige aanval, of de gigantische vooruitgang in technologie. In plaats daarvan werden de aliens vluchtelingen van hun thuiswereld. De aliens werden geplaatst in een geïmproviseerd vluchtelingenkamp in Zuid-Afrika, District 9.


FILMTREND.NL Poster: District 9 De controle over de situatie is uitbesteed aan Multi-National United (MNU), een zelfstandige organisatie ongeïnteresseerd in het welzijn van de aliens. MNU maakt enorme winst wanneer zij de krachtige wapens van de aliens werkend krijgen. Tot nu toe hebben zij gefaald, het activeren van de wapens vereist alien DNA. De spanning tussen de aliens en de mensen komt tot een hoogtepunt wanneer MNU medewerker, Wikus van der Merwe (Sharlto Copley), een alien virus oploopt waardoor zijn DNA begint te veranderen. Wikus wordt al snel de meest gezochte man ter wereld, en tevens de meest waardevolle - hij is de sleutel tot het ontrafelen van het geheim van alien technologie. Weggejaagd en zonder vrienden is er maar één plek voor hem om te schuilen: District 9.
comments powered by Disqus