YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Domino (2005) leeftijd 16 geweld grof taalgebruik

0071

FILMTREND.NL Poster: Domino (2005)

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Frankrijk
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 24 november 2005
Distributeur: United International Pictures
Genre: Actie, Thriller
Duur: 127 min.

Trailer Official Site


Actiethriller van Tony Scott met Keira Knightley als de ruige Domino Harvey die haar succesvolle leventje in Beverly Hills verruilt voor premiejagen

FILMTREND.NL Poster: Domino (2005) Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal - zo ongeveer... Domino Harvey (Keira Knightley) is de dochter van de legendarische acteur Laurence Harvey, die haar succesvolle carrière als model en luxe leventje in Beverly Hills opgeeft voor een veel ruiger bestaan: ze wordt premiejager en spoort de grootste en gevaarlijkste criminelen van de wereld op om ze vervolgens tegen een goede beloning over te dragen aan de politie.


FILMTREND.NL Poster: Domino (2005) Regisseur Tony Scott heeft al vele grote actiefilms op zijn naam staan, waaronder 'Top Gun', 'Enemy of the State' en 'Man on Fire'. Het gegeven achter de thriller 'Domino' is zeer bijzonder, want het is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van fotomodel Domino Harvey. De hoofdrol wordt gespeeld door de Britse actrice Keira Knightley ('Pirates of the Carribean', 'King Arthur') en andere rollen zijn voor Mena Suvari ('American Beauty'), Mickey Rourke, Christopher Walken en Lucy Liu ('Kill Bill'). Het script werd geschreven door Richard Kelly, schrijver en regisseur van de duistere filmhuishit 'Donnie Darko'.
comments powered by Disqus