YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Legend of the Guardians leeftijd 12 eng geweld groftaal gebruik drugs

0379

FILMTREND.NL Poster: Due Date

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 4 november 2010
Distributeur: Warner Bros
Genre: Komedie
Duur: 95 min.

Trailer Official Site


Komedie van de regisseur van The Hangover waarin aanstaand vader Robert Downey Jr. noodgedwongen een lift accepteert van acteur Zach Galifianakis

FILMTREND.NL Poster: Due Date De eerste kennismaking tussen de twee compleet verschillende mannen verloopt allesbehalve vlekkeloos. Peter en Ethan, een mislukt acteur op weg naar Hollywood, zitten de komende etmalen met elkaar opgescheept. Het begint al met de verwisseling van hun koffer, waardoor Peter met de softdrugs van Ethan moeizaam door de luchthavencontrole komt. In het vliegtuig blijken ze direct achter elkaar te zitten en weet Ethan zichzelf en zijn nieuwe reisgenoot voor mogelijke terroristen door te laten gaan, waarop de twee van boord worden getrapt. Omdat aanstaande vader Peter al zijn bagage en geld kwijt is, zit er weinig anders op dan in een door Ethan gehuurde auto te stappen. En dan begint de ellende pas echt, want de weg naar LA kent veel obstakels en ergernissen.


FILMTREND.NL Poster: Due Date Due Date is het geesteskind van Todd Phillips. De humor van Phillips, die tevens tekende voor het scenario, laat zich lastig in een hokje stoppen, maar is een zeer geslaagde balans tussen volstrekt idiote situaties en spitsvondige dialogen. Deze twee elementen hebben een voortdurende wisselwerking en versterken elkaar weer. Met de twee compleet uiteenlopende personages in deze roadcomedy heeft Phillips, net als bij de vrijgezellen in Las Vegas van zijn vorige project, goud in handen. Dan kan het slechts nog stuklopen op de uitvoering. Op dat punt stelt Due Date al helemaal niet teleur. De grimmige acties van een nietsnut leiden tot irritatie en ongeloof bij een zakenmannetje dat het liefst zijn kop erbij houdt. De oplossing van hun sores blijkt ergens tussen verstand en gevoel te liggen.
comments powered by Disqus