YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Duplicity leeftijd 12 eng geweld

0300

FILMTREND.NL Poster: Duplicity

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 28 mei 2009
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Thriller
Duur: 125 min.

Trailer Official Site


Wanneer twee onafhankelijke bedrijfsspionnen bedrogen wordt door hun bazen, besluiten ze samen te werken om een belangrijk product van hen te stelen

FILMTREND.NL Poster: Duplicity MI6 agent Ray (Owen) en CIA agente Claire (Roberts) voelen zich vanaf hun eerste ontmoeting tot elkaar aangetrokken. Alleen proberen ze elkaar telkens een stapje voor te zijn waardoor ze niet weten wat de ander precies van plan is. Beiden hebben geen vertrouwen in andere mensen en zijn door hun baan behoorlijk paranoïde. Hun carrières zorgen er ook nog eens voor dat ze elkaar bijna niet zien en geheimen voor elkaar moeten verzwijgen.


FILMTREND.NL Poster: Duplicity Hoewel Duplicity een elegante aankleding heeft gekregen, is het moeilijk het ingewikkelde verhaal te volgen. Ze doen alles uit eigenbelang en proberen elkaar telkens weer af te troeven. Als kijker wordt je hierdoor zo vaak op het verkeerde been gezet, dat hun motieven uiteindelijk niet meer te volgen zijn. De liefdesrelatie tussen Claire en Ray weet de aandacht echter vast te houden. Hun snelle en snerende dialogen doen denken aan de oude screwball comedies met Cary Grant en zorgen ervoor dat je niet afhaakt. Even niet opletten en je mist een komische of keiharde oneliner. De plot is hier en daar misschien moeilijk te volgen en rommelig uitgewerkt, de spanning tussen de twee personages springt in iedere scène van het doek.
comments powered by Disqus