YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Fantastic Four leeftijd 6 eng geweld

0031

FILMTREND.NL Poster: Fantastic Four

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Duitsland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 14 juli 2005
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Avonturenfilm, Fantasy,
  Science Fiction
Duur: 106 min.

Trailer Official Site


Verfilming van de Marvel-stripserie over vier machtige superhelden die met hun buitengewone krachten de strijd aanbinden met de boosaardige Dr. Doom

FILMTREND.NL Poster: Fantastic Four Als een experimentele ruimtereis misgaat, worden vier mensen genetisch veranderd door kosmische straling. Reed Richards, uitvinder en leider van de groep, kan zijn elastische lichaam helemaal uitrekken en noemt zichzelf Mr. Fantastic. Zijn vriendin Sue Storm kan zichzelf onzichtbaar maken en als The Invisible Woman krachtvelden creëren. Haar jonge broer Johnny Storm heeft controle en macht over het vuur en kan ook zijn eigen lichaam in vuur en vlam zetten, wanneer hij The Human Torch wordt. Piloot Ben Grimm is veranderd in een supersterk rotswezen, genaamd Thing. Samen bundelen de Fantastic Four hun unieke krachten om de kwade plannen van Doctor Doom tegen te houden.


FILMTREND.NL Poster: Fantastic Four 'Fantastic Four' is gebaseerd op de Marvel-stripboeken van Stan Lee en Jack Kirby, die ook samen onder meer de Hulk bedachten. Lee is bovendien de schepper van Spider-Man, die door regisseur Sam Raimi een paar succesvolle verfilmingen heeft gekregen. Van 'Fantastic Four' werd in 1994 al een film gemaakt om nooit uitgebracht te worden. Zonder medeweten van cast en crew, maakte de studio de toenmalige verfilming alleen maar om de rechten op het stripboek niet te verliezen. Elf jaar later is de strip toch in filmvorm in de bioscoop te zien, geregisseerd door Tim Story ('Barber Shop'). Als helden zijn Ioan Gruffudd ('King Arthur'), Jessica Alba ('Sin City', 'Dark Angel'), Chris Evans ('Cellular') en Michael Chiklis ('The Shield') gecast.
comments powered by Disqus