YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Four Brothers leeftijd 12 eng geweld grof taalgebruik

0042

FILMTREND.NL Poster: Four Brothers

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 13 oktober 2005
Distributeur: United International Pictures
Genre:Actie
Duur: 109 min.

Trailer Official Site


Misdaadfilm waarin vier broers het recht in eigen hand nemen wanneer ze op zoek gaan naar de moordenaar van hun adoptiemoeder

FILMTREND.NL Poster: Four Brothers Nadat hun adoptiemoeder bij een winkeloverval is vermoord, komen de vier Mercer-broers bij elkaar om de zaak in eigen handen te nemen. De mannen zijn zeer verschillend, niet alleen qua huidskleur. Bobby (Mark Wahlberg) is een driftkop, Angel (Tyrese Gibson) doet het goed bij de vrouwen, Jeremiah (André '3000' Benjamin) heeft een gezin en een baan en Jack (Garrett Hedlund) is een echte rocker. Als ze de moordenaar op het spoor komen, realiseren ze zich al gauw dat hun oude manier van zakendoen nieuwe gevolgen heeft.


FILMTREND.NL Poster: Four Brothers 'Four Brothers' werd geregisseerd door John Singleton die in 1991 sterk debuteerde met het misdaaddrama 'Boyz n the Hood'. Ook maakte hij de grotere studiofilms 'Shaft' met Samuel L. Jackson en '2 Fast 2 Furious'. Voor die laatste film werkte hij al samen met R&B zanger Tyrese Gibson, die een van de vier broers speelt. Andre '3000' Benjamin is bekend van zijn band Outkast en was eerder te zien in 'Be Cool'. Acteur Mark Wahlberg werd bekend met zijn rol in 'Boogie Nights' en zat ook in films als 'The Perfect Storm', 'Planet of the Apes' en 'The Italian Job'. Garrett Hedlund is zowel in de film als in het echt de jongste van de vier. Hij zat in 'Troy' en 'Friday Night Lights'.
comments powered by Disqus