YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


From Paris With Love leeftijd 16 geweld groftaal gebruik

0337

FILMTREND.NL Poster: From Paris With Love

Facts & Figures

Land: Frankrijk
Taal: Engels, Frans
Jaar: 2010
Première: 18 maart 2010
Distributeur: Entertainment One Benelux
Genre: Actie
Duur: 92 min.

Trailer Official Site


Actiefilm met John Travolta over een Amerikaanse ambassadeur die samenwerkt met een Amerikaanse spion om een aanslag in Parijs te voorkomen

FILMTREND.NL Poster: From Paris With Love Ah, Parijs. De stad van de liefde. Een titel als From Paris With Love lijkt dan ook logischer dan Ian Fleming’s From Russia With Love, maar daar houdt de vergelijking tussen de twee films dan ook op. Regisseur Pierre Morel, die we tot nog toe alleen maar kennen van de films District 13 (niet te verwarren met Neill Blomkamp’s District 9) en Taken, laat z’n nieuwe actiekomedie afspelen in zijn geboorteland, Frankrijk. Z’n twee vorige films zijn eveneens actiefilms die zich in Frankrijk afspelen, dus past deze film wel in zijn Franse straatje.


FILMTREND.NL Poster: From Paris With Love Diplomaat James Reese heeft een rustig kantoorbaantje bij de Amerikaanse ambassade in Parijs. Bovendien mag hij zo nu en dan simpele klusjes voor de CIA opknappen. Kentekenplaten vervangen, een afluisterchip plaatsen, het kleinere werk zullen we maar zeggen. Stiekem droomt de ambitieuze jongeman ervan om officieel door de CIA te worden opgenomen en aan het zwaardere werk te mogen beginnen. Wanneer hij een telefoontje krijgt om een Amerikaanse CIA-collega die bij de douane wordt vastgehouden op te halen en voor chauffeur te spelen, krijgt hij eindelijk de kans wat echte field action mee te maken. Maar met special agent Charlie Wax staat hij op het punt de meest stressvolle 48 uur uit z’n leven te beleven.
comments powered by Disqus