YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


G-Force leeftijd 6 eng grof

0309

FILMTREND.NL Poster: G-Force

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 29 juli 2009
Distributeur: Walt Disney Studios Motion Pictures
Genre: Actie, Avonturenfilm, Fantasy
Duur: 89 min.

Trailer Official Site


Een speciaal getraind team van cavia's wordt er door de Amerikaanse overheid op uit gestuurd om de plannen van een gestoorde miljardair te dwarsbomen

FILMTREND.NL Poster: G-Force G-Force is een komedie avontuur over de laatste ontwikkelingen van een geheim overheidsproject waarin dieren worden getraind tot superspionnen. Bewapend met de nieuwste technische snufjes, ontdekken de getrainde cavia's dat het lot van de hele wereld in hun kleine pootjes ligt. De caviaspionagegroep G-Force bestaat uit: Darwin, de teamleider die hoe dan ook voor iedere missie wil slagen. Blaster, een op hol geslagen wapenexpert, eigenwijs en met een grote voorliefde voor alles wat extreem is. Juarez, niet alleen een sexy dame maar ook een ervaren vechtsportster. Verder wordt het caviateam versterkt door de verkenningsvlieg Mooch en superspeurneus Speckles de mol die tevens de computer- en informatiespecialist van het team is.


FILMTREND.NL Poster: G-Force De animatie is heel mooi gedaan, de computergegenereerde onderdelen en de echte wereld gaan naadloos in elkaar over. De originele cast voor de Engelse stemmen ziet er indrukwekkend uit: Sam Rockwell voor de held Darwin, komiek Tracy Morgan voor Blaster, Spaanse schone Penélope Cruz voor de verleidelijke cavia Juarez, om nog maar te zwijgen over Nicolas Cage als de mol Speckles en Steve Buscemi als de gestoorde hamster/fret Bucky. De Nederlands gesproken versie is dan misschien beter te verstaan voor de kinderen, maar het komt de kwaliteit van de beleving niet ten goede. Het ziet er stomweg niet uit als je de lippen ziet bewegen en het bijbehorende geluid niet overeenkomt.
comments powered by Disqus