YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Hall Pass leeftijd 6 sex grof

0403

FILMTREND.NL Poster: Hall Pass

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Roemenië
Taal: Engels, Roemeens
Jaar: 2011
Première: 31 maart 2011
Distributeur: Warner Bros
Genre: Komedie
Duur: 105 min.

Trailer Official Site


Een komische film over een man die toestemming krijgt van zijn vrouw vreemd te gaan. Als zijn vrouw echter ook vreemd gaat zorgt dit voor problemen

FILMTREND.NL Poster: Hall PassOf je nu wel of niet houdt van de grappen en grollen van de regisserende broers, je weet in ieder geval wat je min of meer kunt verwachten. Zelfs met dit in het achterhoofd is hun nieuwste project, Hall Pass verrassend genoeg op momenten best innemend. Echt heel diep willen de Farrelly's niet gaan. De wereld is al complex genoeg en hele intelligente doordenkhumor is aan hen niet besteed. Toch schuilt in 'Hall Pass' een treffende kern van waarheid, die vooral bij vastgeroeste stellen grote herkenning zal opleveren. Precies in deze zelfde situatie bevinden zich de volwassen pubers Rick (Owen Wilson) en Fred (Jason Sudeikis) zich. Ze zitten al jaren vastgekleefd aan hun vrouwen Maggie (Jenna Fischer) en Grace (Christina Applegate).


FILMTREND.NL Poster: Hall Pass Het seksleven van de twee boezemvrienden is onder andere door toedoen van aandacht opslokkende kids op een laag pitje gezet. Ondertussen gieren de hormonen nog net zo hard door hun lichaam als in hun tienerjaren. Rick en Fred denken subtiel al het schoon dat ze in immense massa's omringt te kunnen aanschouwen. Toch hebben hun vrouwen maar al te goed door dat hun seksbeluste kerels alles van het vrouwelijk geslacht met een hartslag kwijlend nastaren. Jenna en Grace zijn het na een genante vertoning bij gemeenschappelijke vrienden zo zat, dat ze hun kerels van hun huwelijkse verplichtingen ontheffen. De mannen krijgen de zogenaamde hall pass uit de titel, een vrijbrief om zeven dagen lang alles te mogen doen om hun.
comments powered by Disqus