YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Harry Potter and the Goblet of Fire leeftijd 12 eng geweld

0075

FILMTREND.NL Poster: Harry Potter and the Goblet of Fire

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië, Verenigde Staten
Taal: Engels, Frans
Jaar: 2005
Première: 23 november 2005
Distributeur: Warner Bros
Genre: Avonturenfilm, Familiefilm, Fantasy
Duur: 156 min.

Trailer Official Site


In zijn vierde jaar op de toverschool Hogwarts moet Harry Potter meedoen met een belangrijke maar ook gevaarlijke tovenaarscompetitie

FILMTREND.NL Poster: Harry Potter and the Goblet of Fire Harry Potter gaat zijn vierde schooljaar in op de magische school Hogwarts, waar dit jaar het belangrijke internationale Triwizard Tournament gehouden zal worden. Deze competitie is alleen voor de oudere en meer ervaren tovenaarsstudenten, maar toch komt Harry's naam boven als een van de deelnemers. Harry weet niet hoe dit mogelijk is, maar wordt toch gedwongen om mee te doen. Terwijl Harry zich voorbereidt op de gevaarlijke wedstrijd, wordt het duidelijk dat de boosaardige Voldemort en zijn aanhangers steeds sterker worden en het nog altijd op zijn leven gemunt hebben. Dit nieuws is niet het enige wat Harry de rillingen bezorgt, hij heeft ook nog geen afspraakje voor het Hogwarts balfeest.


FILMTREND.NL Poster: Harry Potter and the Goblet of Fire 'Harry Potter and the Goblet of Fire' is alweer de vierde verfilming van de razend populaire boekenreeks, geschreven door J. K. Rowling. Hoofdrolspelers Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zijn natuurlijk weer van de partij als Harry, Hermione en Ron. Voor de rol van Cho Chang, het liefje van de populaire tovenaarsleerling, deden ruim drieduizend meisjes auditie. Mike Newell ('Four Weddings and a Funeral) zit dit keer in de regisseursstoel en is daarmee de derde regisseur die een Potterfilm onder handen neemt. Newell stemde tegen het idee om de verfilming van het 636 pagina tellende boek in tweeën te hakken, iets wat de producent in het begin wel van plan was.
comments powered by Disqus