YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Haunted Highway - Death ride leeftijd 16 eng geweld

0095

FILMTREND.NL Poster: Haunted Highway - Death ride

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2006
Première: 20 april 2006
Distributeur: Independent Films
Genre: Horror
Duur: 84 min.

Trailer Official Site


Alleen in de auto, met de dood op de hielen op een verlaten snelweg. Op papier moet het een goede horrorfilm op kunnen leveren

FILMTREND.NL Poster: Haunted Highway - Death ride De fotograaf Greg Ross (Gamble) heeft ruzie met zijn vrouw vanwege zijn affaire met een model. Het komt tot een handgemeen, de vrouw komt ongelukkig ten val en overlijdt terstond. De radeloze Ross wikkelt het lijk in een laken, verstopt het in de kofferbak van zijn auto en slaat op de vlucht om zich ervan te ontdoen in een meer. Onderweg komt hij niet alleen op zenuwslopende wijze in aanraking met de politie, maar lijkt hij ook te worden achtervolgd door de geest van zijn dode vrouw.


FILMTREND.NL Poster: Haunted Highway - Death ride Death Ride, ofwel Haunted Highway, gaat over een fotograaf die wat heeft met een Japans fotomodel die hij kort daarvoor voor zijn camera gehad heeft. Als hij dan thuis een beetje ruzie krijgt met zijn eigen vrouw en wat begint te duwen, komt zij met haar hoofd ongelukkig terecht en sterft naast een grote plas bloed. Hij besluit haar in een laken te wikkelen, achter in zijn auto te laden en in het zwarte meer te dumpen, maar deze lange rit verloopt alles behalve vlot. Geen superfilm, maar wel een paar aardige schrikeffecten tussendoor en ook de humor als hij voor de tweede keer de sheriff tegenkomt kan ik wel waarderen. Kleine regiefout is dat een leeggereden auto niet direct de eerste keer start als er een beetje benzine bijgevuld wordt.
comments powered by Disqus