YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Hide And Seek (2005) leeftijd 6 eng

0016

FILMTREND.NL Poster: Hide And Seek (2005)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 3 maart 2005
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Thriller
Duur: 100 min.

Trailer Official Site


Thriller met Robert De Niro als een alleenstaande vader wiens dochtertje gevaarlijke spelletjes speelt met een eng denkbeeldig vriendje

FILMTREND.NL Poster: Hide And Seek (2005) Nadat de plotse dood van de vrouw van David Callaway (Robert De Niro), proberen hij en zijn dochtertje Emily (Dakota Fanning) de draad van hun leven weer op te pakken. Emily vindt troost in haar denkbeeldige vriendje Charlie, met wie ze vaak verstoppertje speelt. Maar deze spelletjes worden steeds minder onschuldig en de 'vriendschap' met de enge, maniakale Charlie wordt steeds gevaarlijker. Zelfs vader David kan Emily niet stoppen in de angstaanjagende dingen die ze zegt en doet. Hij begint zich af te vragen wie - of wat - en hoe echt deze denkbeeldige Charlie eigenlijk precies is.


FILMTREND.NL Poster: Hide And Seek (2005) De thriller 'Hide and Seek' is van acteur en regisseur John Polson, die eerder al 'Swimfan' maakte en een rol had in 'Mission: Impossible II'. Het dochtertje van hoofdrolspeler Robert De Niro wordt vertolkt door Dakota Fanning. De kleine actrice doet het goed in Hollywood. In 2001 brak ze al op zesjarige leeftijd door in 'I Am Sam'. Drie jaar later speelde ze naast Denzel Washington in 'Man on Fire' en ze is ook te zien als de dochter van Tom Cruise in Steven Spielbergs 'War of the Worlds'. 'Hide and Seek' kent een bijrol van de Nederlandse Famke Janssen, die bekendheid kreeg als Bond-girl en sindsdien in grote Hollywoodfilms speelde als de 'X-Men'-films en 'Don't Say a Word'.
comments powered by Disqus