YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Hostage leeftijd 16 geweld grof taalgebruik

0018

FILMTREND.NL Poster: Hostage

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Duitsland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 26 mei 2005
Distributeur: Independent Films
Genre: Actie, Drama, Misdaad, Thriller
Duur: 113 min.

Trailer Official Site


Misdaaddrama met Bruce Willis als een voormalig gijzelingsonderhandelaar, die in actie zal moeten komen om een gezin te redden

FILMTREND.NL Poster: Hostage Verbitterd door een tragedie tijdens zijn werk als gijzelingsonderhandelaar voor de politie van Los Angeles, neemt Jeff Talley (Bruce Willis) genoegen met een lager baantje als een politiechef in het kleine slaperige stadje Camino in Ventura Country. Maar wanneer drie tieners tijdens een autodiefstal in paniek raken en een familie gegijzeld houden, komt Jeff weer in de nachtmerrie terecht die hij probeerde te ontlopen. Kan hij, ondanks dat hij alles heeft verdrongen, zijn twijfels overwinnen en zijn oude werk weer uitvoeren?


FILMTREND.NL Poster: Hostage De spannende actiefilm 'Hostage' is een verfilming van het gelijknamige boek van Robert Crais. Scriptschrijver Doug Richardson schreef ook de scenario's van 'Die Hard 2' en 'Die Hard 4'. Bruce Willis, inmiddels vijftigplusser, speelde naast de 'Die Hard'-reeks in tientallen films waaronder 'Pulp Fiction' en 'The Sixth Sense'. Willis en tegenspeler Kevin Pollak ('The Usual Suspects') zijn geen onbekenden voor elkaar: samen stonden zij in 'The Whole Nine Yards' en het vervolg 'The Whole Ten Yards'. Rumer Willis, dochter van Bruce en Demi Moore, speelt ook een rolletje in 'Hostage', zoals zij al eerder deed in 'Striptease' en 'The Whole Nine Nine Yards'.
comments powered by Disqus