YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


How To Train Your Dragon leeftijd 6 geweld eng

0362

FILMTREND.NL Poster: How To Train Your Dragon

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 31 maart 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Animatie, Avonturenfilm
Duur: 98 min.

Trailer Official Site


Animatiefilm waarin een jonge Viking zijn verstand in plaats van brute kracht gebruikt om een draak te temmen en zo een ware held te worden

FILMTREND.NL Poster: How To Train Your Dragon Al vanaf de geboorte van filmstudio DreamWorks mocht Jeffrey Katzenberg als hoofd van de animatie-afdeling zich bemoeien met successen als Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda. Katzenberg trok zijn vorige werkgever Disney uit het slop door na de matige animatiefilms uit de jaren '70 en '80 het roer rigoureus om te gooien. Het resultaat was een herboren animatiestudie die grote lof oogstte en vooral veel geld verdiende met titels als The Little Mermaid, Aladdin en The Lion King. Ondanks Katzenbergs latere inspanningen bij DreamWorks is het hem nooit gelukt de inspanningen van Disney en Pixar echt te evenaren.


FILMTREND.NL Poster: How To Train Your Dragon DreamWorks riep vaak net iets te hard welke grote sterren ze nu weer voor het stemmenwerk van hun animatiefilms hadden weten te strikken. In plaats van hun centen in een goed script te stoppen ging het budget op aan bekende namen en extravagante special effects. Met een goedlopend verhaal op de proppen komen bleef de grootste uitdaging voor de club van Katzenberg. Het is dan ook haast ironisch dat DreamWorks voor hun nieuwste animatiefilm, How to Train Your Dragon twee regisseurs en schrijvers uit de Disney-stal hebben aangetrokken. En 'opeens' zit het wel snor met het verhaal en blijkt dat het met alleen Gerard Butler als bekendste naam het ook nog best goed kan komen.
comments powered by Disqus