YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


I Am Number Four leeftijd 12 geweld

0392

FILMTREND.NL Poster: I Am Number Four

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 10 maart 2011
Distributeur: Walt Disney Studios Motion Pictures
Genre: Science Fiction, Thriller
Duur: 109 min.

Trailer Official Site


Sci-fi film waarin het leven van de met superkrachten bedeelde tiener John in gevaar loopt - drie soortgenoten zijn al vermoord, hij is nummer vier

FILMTREND.NL Poster: I Am Number Four De tienerfilm is met een opmerkelijk tegenstrijdige ontwikkeling bezig. Het genre wordt steeds serieuzer en heftiger, maar daar staat tegenover dat het bakvissengehalte ervan eveneens toeneemt. De producties kunnen niet meer zonder een aantal hunks of babes voor wie hysterische fans in katzwijm vallen. De Twilight-reeks is hiervan het meest in het oog springende voorbeeld, maar ook de zeven Harry Potters die tot nu toe zijn verschenen kunnen er wat van, al stoort het daar minder. I Am Number Four is zonder twijfel een zelfde lot beschoren. De hoofdrollen worden vertolkt door voormalige geliefden Alex Pettyfer en Dianna Agron - respectievelijk Brits acteur annex model uit Stormbreaker en de beauty uit de tv-serie Glee.


FILMTREND.NL Poster: I Am Number Four Dat Pettyfer het vooral van zijn looks moet hebben wordt pijnlijk duidelijk in dit nieuwe project van regisseur D.J. Caruso, die eerder verantwoordelijk was voor de Shia LaBeouf vehikels, Disturbia en Eagle Eye. Pettyfer heeft zich de buitenaardse huid van een tiener aangemeten die zijn best moet doen om zo onopvallend mogelijk zijn highschool periode door te komen. John is namelijk één van de negen uitverkorenen die vanaf de verwoeste planeet Lorien op de onze is neergezet. Al drie lotgenoten zijn onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen door de bemoeienissen van de agressieve Mogadorians. Er wordt door dit buitenaardse ras op Johns soort gejaagd en het lukt de tiener dan ook niet om lang op één plek te blijven en daar een relatief normaal bestaan op te bouwen.
comments powered by Disqus