YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Iedereen Is Gek Op Mickey alle leeftijden

0015

FILMTREND.NL Poster: Iedereen Is Gek Op Mickey

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2003
Première: 1 oktober 2003
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Genre: Animatie
Duur: 58 min.

Trailer Official Site


's Werelds meest geliefde tekenfilmpersonage, Mickey Mouse, is terug in een tijdloze verzameling van zijn beste tekenfilms ooit.

FILMTREND.NL Poster: Iedereen Is Gek Op Mickey In de vroegere jaren van het Walt Disney tekenfilm tijdperk maakte de studio een enorm aantal korte tekenfilmpjes. Deels waren deze tekenfilmpjes bedoeld om nieuwe technieken uit te proberen of verder te perfectioneren. Maar ook werden deze korte filmpjes als voorfilmpjes gebruikt voor langere avondvullende films. In de loop der jaren hebben vele karakters hun oorsprong gevonden in deze korte tekenfilmpjes. Donald, Pluto, Goofy en Mickey zijn daarmee zeer bekende cartoonfiguren geworden. In 1928 maakte Mickey zijn debuut in het zwart/wit tekenfilmpje ‘Steamboat Willie’ en heeft daarna in tientallen andere tekenfilmpjes gespeeld. Mickey werd al gauw één van de populairste tekenfilmfiguurtjes en een boegbeeld van het Walt Disney concern. Mickey heeft diverse mensen gehad die hem zijn stem gaven. Walt Disney zelf heeft Mickey als eerste zijn stem gegeven en heeft dit tot 1947 gedaan.


FILMTREND.NL Poster: Iedereen Is Gek Op Mickey Buena Vista heeft enkele korte filmpjes met Mickey in de hoofdrol als één film op de DVD gezet, waarbij als intermezzo tussen de filmpjes door korte internationale odebetuigingen aan Mickey worden gegeven. Helaas ontbreken de openingstitels van de filmpjes. Via het menu kun je voor elk filmpje apart kiezen en kun je de titels van de filmpjes gewaar worden. Groot punt van kritiek op deze uitgave is dat zeker drie van de zeven filmpjes op eerdere Disney Classics DVD uitgaven van Alice in Wonderland, De Speurneuzen en De Reddertjes in Kangoeroeland als bonusfilmpje zijn verschenen. Uit het rijke archief met filmpjes van Mickey waren ongetwijfeld nog filmpjes voorhanden geweest die nog niet eerder waren verschenen.
comments powered by Disqus