YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Imagine That (2009) alle leeftijden

0307

FILMTREND.NL Poster: Imagine That (2009)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 28 september 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Komedie
Duur: 107 min.

Trailer Official Site


Evan komt terecht in de denkbeeldige wereld van zijn dochter, waar de oplossingen voor zijn carrièreproblemen voor het oprapen liggen

FILMTREND.NL Poster: Imagine That (2009) Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken in de familiekomedie 'Imagine That', nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen. De hoofdrol is hier weggelegd voor Eddie Murphy en die kennen we natuurlijk van tientallen films, het zijn er inmiddels al teveel om op te noemen. Alleen vallen zijn laatste en recentste films niet zo heel goed in smaak bij velen, misschien dat deze nieuwe komedie daar verandering kan inbrengen. Voor Murphy staat er allezinds nog wat inspreekwerk op het programma voor de vierde Shrek film, de vierde inmiddels.


FILMTREND.NL Poster: Imagine That (2009) Karey Kirkpatrick is regisseur van dienst, die regisseerde eerder al tesamen met Tim Johnson de animatiefilm 'Over the Hedge' voor Dreamworks Animation. Daarnaast zijn er ook nog rollen voorbehouden in deze film voor ondermeer Yara Shahidi, Thomas Haden Church, Nicole Ari Parker, James Patrick Stuart, Vanessa Williams, Larramie Doc Shaw en Robb Derringer. De film wordt vanaf 30 september 2009 in de Belgische bioscopen verwacht.
comments powered by Disqus