YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Jackass 3D leeftijd 12 geweld grof taalgebruik

0383

FILMTREND.NL Poster: Jackass_3D

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 28 oktober 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Komedie
Duur: 118 min.

Trailer Official Site


Voor de derde keer bevlekken Johnny Knoxville en zijn knotsgekke gasten van Jackass het witte doek met hun hilarische stunts

FILMTREND.NL Poster: Jackass 3D Jackass 3D is de derde bioscoopfilm van de serie Jackass. De film werd op 15 oktober 2010 uitgebracht in Amerika en op 28 oktober in Nederland. Deze film is in de bioscopen in 3D uitgebracht. De film werd, net als de twee voorgangers, geregisseerd door Jeff Tremaine. Alle bekenden uit de eerdere films (Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Jason Acuña, alias Wee-Man, Preston Lacy, Dave England en Ehren McGhehey) doen ook in deze film mee. Ze doen extreme stunts en halen de meest absurde grappen met elkaar uit. De film werd opgenomen in Los Angeles. Scènes die niet in de uiteindelijke film zijn gemonteerd worden gebruikt voor de film Jackass 3.5. Met de opnamen werd op 25 januari 2010 begonnen.


FILMTREND.NL Poster: Jackass 3D Voor het begin van de film is er een introductie van Beavis and Butt-head die de 3D-technologie achter de film uitleggen. Daarna volgt de openingsscène met de cast die wordt aangevallen door diverse objecten in slow-motion. De rest van de film is net als de vorige films en tv-serie een compilatie van diverse grappen en stunts, en er is geen verhaal. Het accent ligt in de film op stunts die kracht bij worden gezet door veel slowmotion en 3D-effecten. Meer scènes zijn opgenomen in de studio en minder op publiek terrein. Stunts die onder andere voorbijkomen zijn een spel van teterbal met een korf vol met geafrikaniseerde honingbijen, de verwijdering van een tand door die met een touw vast aan een Lamborghini te maken.
comments powered by Disqus