YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


John Wick Chapter 2 (2017) leeftijd 16 geweld grof taalgebruik

0665

FILMTREND.NL Poster: John Wick Chapter 2 (2017)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 9 februari 2017
Distributeur: Independent Films
Genre: Actie
Duur: 122 min.
Regie: Chad Stahelski
Cast: Keanu Reeves, John Leguizamo, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Laurence Fishburne, Ruby Rose, e.a.


Trailer Official Site


Vervolg op de actieknaller John Wick met Keanu Reeves als een voormalige huurling die een bende criminelen van zich af moet slaan

FILMTREND.NL Poster: John Wick Chapter 2 (2017) De hoogste Russische gangsterbaas zit niet bepaald relaxt in zijn fauteuil. Terwijl hij zenuwachtig aan zijn veel te grote sigaar lurkt, vertelt hij zijn handlangers over Baba Yaga, de boeman. "Hij heeft ooit drie man vermoord met een potlood. Met een fucking potlood!" De boeman in kwestie is John Wick, wiens reputatie hem vooruit is gesneld. Voordat het besef goed en wel is ingedaald bij de getatoeëerde spierbundels, klinkt in de nabijgelegen loods een hoop kabaal. Het is het geluid van slippende en gierende banden van een Ford Mustang. En pistoolschoten. John Wick is terug.

 

FILMTREND.NL Poster: John Wick Chapter 2 (2017) En zo doen de makers van John Wick 2 opnieuw hun stinkende best om het hoofdpersonage aan alle kanten te mythologiseren. Meestal gebeurt dat niet op de meest originele wijze. In het begin doemt de gestalte van de ex-huurmoordenaar langzaam op uit het donker, waarbij de schaduw pas op het allerlaatste moment van zijn gezicht verdwijnt. Het is een trucje dat we al tig keer eerder hebben gezien. Net zoals de aanblik van een handvol criminelen die met samengeknepen billen de komst van de schietgrage John Wick afwachten.

Frank Stol - FilmTotaal
comments powered by Disqus