YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Johnny English Reborn leeftijd 6 grof eng

0435

FILMTREND.NL Poster: Johnny English Reborn

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 6 oktober 2011
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Actie, Komedie
Duur: 106 min.

Trailer Official Site


Rowan Atkinson keert terug als Johnny English, de geheim agent die het woord angst niet kent omdat hij daar te dom voor is

FILMTREND.NL Poster: Johnny English Reborn Johnny English begon als reclamecampagne voor een creditcardmaatschappij en groeide onder leiding van vertolker Rowan Atkinson uit tot een aardige parodie op de James Bond-films. De speelfilm uit 2003 kon bouwen op de culturele spanningen tussen Frankrijk en Engeland, toen een Fransman gekroond wilde worden tot koning van Engeland, totdat superspion Johnny hiervoor een stokje stak. Het Verenigd Koninkrijk was destijds in gevaar, maar de spion zelf niet. In het vervolg Johnny English Reborn zijn de persoonlijke risico's echter groter, ligt het tempo hoger en valt er veel meer te lachen.


FILMTREND.NL Poster: Johnny English Reborn De superspion is net als in de eerste film niet erg slim en niet goed met vrouwen, maar wel vasthoudend. Dit levert weer een hoop misverstanden en hilarische situaties op, zoals de running gag waarbij Johnny vrouwen aanvalt, omdat hij denkt dat het de beruchte Killer Cleaner is die achter hem aanzit. Deze grap wordt wel iets te vaak herhaald, maar de fysieke Mr. Bean-achtige taferelen brengen het geheel weer in evenwicht. Zo trilt Johnny's linkeroog elke keer wanneer ze het over zijn mislukte missie in Mozambique hebben en racet hij erop los in een opgevoerde rolstoel. Rowan Atkinson gebruikt zijn hele lijf om je aan het lachen te krijgen.
comments powered by Disqus