YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Just Go With It leeftijd 6 geweld grof

0398

FILMTREND.NL Poster: Just Go With It

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 7 april 2011
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Komedie, Romantiek
Duur: 120 min.

Trailer Official Site


Een romantische komedie over een man met bindingsangst, die zijn vriendin verteld dat hij stiekem getrouwd is en kinderen heeft; iets wat niet waar is

FILMTREND.NL Poster: Just Go With It In films als Punch-Drunk Love of Funny People wilde komiek Adam Sandler zich nog wel eens van een subtiele kant laten zien. Maar met zijn eigen maatschappij Happy Madison blijft hij aan de lopende band komedies produceren die bol staan van de flauwe, voorspelbare grappen, zoals The Hot Chick, Deuce Bigalow en recentelijk Grown Ups. Ook in zijn romantische komedies Mr. Deeds en 50 First Dates kon het er nogal lomp aan toe gaan. Maar hoe bont hij het ook maakt, Sandler weet altijd bekende collega's te strikken voor zijn producties. Dit keer was het Jennifer Aniston - de laatste tijd toch al niet zo sterk in het uitzoeken van goede scripts - die zich liet overhalen de puberale wereld van Sandler te betreden.


FILMTREND.NL Poster: Just Go With It In deze remake van de komedie Cactus Flower uit 1969 speelt Sandler plastisch chirurg Danny, die al jaren vrouwen het bed in weet te praten door net te doen alsof hij heel ongelukkig getrouwd is met een gemene vrouw die hem het leven zuur maakt. Maar dat houdt op wanneer hij op een feestje de mooie 23-jarige lerares Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet en meteen verkocht is. Met dit meisje wil hij serieus verder. Verstrikt in zijn eigen web van leugens ziet hij maar één uitweg: zijn alleenstaande assistente Katherine (Aniston) moet zich voordoen als zijn valse echtgenote en aan Palmer bevestigen dat ze in een scheiding liggen.
comments powered by Disqus