YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Knight and Day leeftijd 12 geweld eng

0355

FILMTREND.NL Poster: Knight and Day

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 15 juli 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Komedie
Duur: 110 min.

Trailer Official Site


Actiekomedie met Tom Cruise als een geheim agent die de Cameron Diaz meesleurt in zijn wereld vol valse identiteiten en wilde achtervolgingen

FILMTREND.NL Poster: Knight and Day June Havens (Cameron Diaz) is op weg naar huis als ze op het vliegveld de charmante Roy Miller (Tom Cruise) letterlijk tegen het lijf loopt. Het lijkt een toevallige ontmoeting, maar wanneer de twee samen in het vliegtuig terechtkomen, blijkt al snel dat er meer aan de hand is. Terwijl June op het toilet zichzelf voor de spiegel moed inspreekt om deze flirt vooral door te zetten, is Roy druk met het onschadelijk maken van al zijn vijanden aan boord. Pas als Roy het stuur van de dode piloten overneemt, heeft June door dat ze in een gevaarlijke situatie terecht is gekomen en vanaf dat moment wordt haar doorsnee leventje volkomen overhoop gegooid.


FILMTREND.NL Poster: Knight and Day Geheim agent Roy is in het bezit van een extreem waardevolle energiebron en heeft corrupte collega's en criminelen achter zich aan die het ding van hem af willen pakken. June wordt meegesleurd in zijn wereld vol valse identiteiten, wilde achtervolgingen en keiharde actie. Samen reizen ze de wereld over en daarbij wordt de paniekerige June vaker plat gespoten dan B.A. Baracus in een gemiddelde aflevering van 'The A-Team'. Maar doordat wervelwind Roy door haar leven raast, doet June eindelijk de dingen waar ze al tijden van droomde. En Roy is op zijn beurt ook zeer gecharmeerd van de pittige en klungelige blondine. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de twee te midden van alle actie steeds dichter naar elkaar groeien.
comments powered by Disqus