YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Komt Een Vrouw Bij De Dokter leeftijd 12 eng sex groftaal gebruik

0339

FILMTREND.NL Poster: Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Facts & Figures

Land: Nederland
Taal: Nederlands
Jaar: 2009
Première: 26 november 2009
Distributeur: Benelux Film Distributors
Genre: Drama, Romantiek
Duur: 105 min.

Trailer Official Site


Verfilming van de bestseller van Kluun, met regie van Reinout Oerlemans, over Carmen waarbij borstkanker geconstateerd wordt

FILMTREND.NL Poster: Komt Een Vrouw Bij De Dokter De Nederlandse schrijver Kluun, pseudoniem van Raymond van de Klundert, stopte een groot deel van zijn eigen leven, persoonlijkheid en ervaringen in zijn debuutroman Komt een vrouw bij de dokter. Van de Klundert verloor een jaar of acht geleden zijn vrouw aan een lange slopende strijd tegen borstkanker. Het boek werd bij het verschijnen meteen neergesabeld door de critici, maar groeide desondanks uit tot een bestseller. De regieklus van de verfilming van Kluuns roman ging verrassend genoeg naar debutant Reinout Oerlemans. Oerlemans is met zijn zeer succesvolle productiebedrijf Eyeworks zijn imago als soapie inmiddels ruim overstegen, maar de keuze voor juist hem op de regiestoel kon rekenen op enige scepsis.


FILMTREND.NL Poster: Komt Een Vrouw Bij De Dokter Dit heeft de nieuwbakken regisseur met name te danken aan de sterke cast die hij heeft weten te contracteren, waarvan Carice van Houten zijn grootste troef is. De Zwartboek-actrice speelt de hoofdrol van Carmen die de strijd moet aangaan met de allesverwoestende lichaamsindringer. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Carmens man Stijn, een gesjeesde rol van Barry Atsma, waarin we toch stiekem de persoonlijkheid van Kluun zelf herkennen. Vanaf het moment dat de twee elkaar leren kennen en helemaal in elkaar opgaan is het al duidelijk dat Stijn een notoire schuinsmarcheerder is die nooit zal en wil veranderen. Carmen beseft dit en beschouwt het, zo blijkt uit Stijns voice-over, dan maar als een slechte eigenschap die er met geen vier paarden uit te trekken valt.
comments powered by Disqus