YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Kong: Skull Island (2017) leeftijd 12 eng geweld grof taalgebruik

0667

FILMTREND.NL Poster: Kong: Skull Island (2017)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 9 maart 2017
Distributeur: Warner Bros
Genre: Actie, Avontuur
Duur: 118 min.
Regie: Jordan Vogt-Roberts
Cast: Tom Hiddleston, Brie Larson, John C. Reilly, Samuel L. Jackson, e.a.


Trailer Official Site


Avonturenfilm rond de mythische reuzenaap Kong waarin een nieuw verhaal verteld wordt over de oorsprong van het klassieke monster

FILMTREND.NL Poster: Kong: Skull Island (2017) Het mooie is dat je die keuze voor een jonge regisseur iedere keer terug kunt zien. Een nieuwe frisse blik op alom bekend materiaal. Zo werd Jurassic World een verrassend plezierige mix van genres en kreeg Godzilla een prachtig gestileerde climax. Wel mag gezegd worden dat vooral die laatste voor het grootste deel een platgetreden pad volgde. Dat is met Kong: Skull Island veel minder het geval. Zoals Edwards opviel met zijn laatste twintig minuten, weet Vogt-Roberts zijn film de volle speelduur verfrissend te houden. Met name op visueel vlak.

 

FILMTREND.NL Poster: Kong: Skull Island (2017) Qua verhaal blijft dit nieuwe Kong-avontuur redelijk gelijk aan eerdere films over de klassieke monsteraap. Een groep ontdekkingsreizigers gaat op excursie naar het mysterieuze Skull Island en komt er al vlot achter dat de natuur daar vele malen groter en gevaarlijker is dan in de rest van de wereld. Het jaartal is ditmaal 1973, waarmee een rol is weggelegd voor Vietnam-soldaten die uit de verloren oorlog zijn geplukt maar nog steeds de drang hebben om het vuur te openen op alles wat onbekend en mogelijk gevaarlijk is.

Fabian Melchers - FilmTotaal
comments powered by Disqus