YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Legend of the Guardians leeftijd 6 eng

0381

FILMTREND.NL Poster: Legend of the Guardians

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Australië
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 29 september 2010
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Animatie, Avonturenfilm, Fantasy
Duur: 97 min.

Trailer Official Site


Animatiefilm van Zack '300' Snyder over een jonge uil die ontvoerd wordt om in St. Aggie's getraind te worden als soldaat

FILMTREND.NL Poster: Legend of the Guardians Legend of the Guardians gaat over het aloude gevecht tussen goed en kwaad. De eerste drie boeken uit de 15-delige boekenreeks van Kathryn Lasky gaan over de legende van de kwaadaardige Pure Ones die de Guardians van hun troon af willen hebben. Om dit te bereiken kidnappen ze broers Soren en Kludd. Na de kidnapping volgen de ontsnapping van Soren en de redding van zusje Eglantine. Kludd sluit zich aan bij de Pure Ones. Zack Snyder had er beter aan gedaan om de boeken net als de Harry Potter en Narnia-reeks afzonderlijk te verfilmen. Het geheel is nu een snelle en gewelddadige inleiding geworden die niet beklijft, omdat de emotionele gebeurtenissen ruim baan moeten maken voor het oorlogsgeweld.


FILMTREND.NL Poster: Legend of the Guardians Het gebruik van humor en de uitmuntende 3D-animatie maken het geheel toch het bekijken waard. Producent Zareh Nalbandian werkte eerder aan familiefilm Happy Feet, waarin de pinguïns een stuk minder drama in hun leven hebben dan de Legend of the Guardians. De oorlogsperikelen in de film worden dan ook op gezette tijden onderbroken voor een lach. Vooral Eglantine weet te ontroeren met haar pluizige uiterlijk en onwetendheid. Haar gezicht betrekt en ze moet bijna kotsen. Als je iets van uilen weet, snap je wat nu volgt: haar eerste uilenbal. Zoiets smerigs grappig maken is een kunst.
comments powered by Disqus