YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Legion leeftijd 16 eng geweld groftaal gebruik

0331

FILMTREND.NL Poster: Legion

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 20 mei 2010
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Actie, Fantasy, Horror
Duur: 100 min.

Trailer Official Site


Thriller met Mel Gibson als een rechercheur die de moord op zijn dochter onderzoekt, waarbij hij stuit op haar geheime leven en een doofpotaffaire

FILMTREND.NL Poster: Legion ‘Legion' volgt een aantal Amerikanen die zich toevallig samen in een verlaten uitziend wegrestaurant bevinden wanneer zowel de radio als tv uitvalt en ze afgesloten blijken van de rest van de wereld. Onder hen zijn de eigenaar Bob (Dennis Quaid, in een voor hem vrij ongewone rol), zijn partner Percy (Charles S. Dutton) en Bobs zoon Jeep (Lucas Black). En naast een aantal klanten is er de serveerster Charlie (Adrianne Palicki), een zwangere jonge vrouw die niet zeker is of ze haar baby wel wil en ook niet weet wie de vader is - een overduidelijke knipoog naar Maria. Er beginnen zich angstaanjagende, bovennatuurlijke dingen voor te doen en als antwoord daarop voegt de mysterieuze Michael (Paul Bettany) zich bij hen.


FILMTREND.NL Poster: Legion Hij blijkt niemand minder dan de aartsengel te zijn, en beweert dat Charlie's ongeboren baby hun enige redding is en koste wat het kost beschermd moet worden. Stilaan wordt duidelijk dat de buitenwereld bezig is ten onder te gaan in een heuse apocalypse geleid door Michaels broer, Gabriel (Kevin Durand), en een leger van engelen die eerder van de hel dan de hemel lijken te komen.
comments powered by Disqus