YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Lesbian Vampire Killers leeftijd 12 eng grof taalgebruik

0314

FILMTREND.NL Poster: Lesbian Vampire Killers

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 30 juli 2009
Distributeur: LOC Film Distribution
Genre: Actie, Horror, Komedie
Duur: 86 min.

Trailer Official Site


Om de vloek van een bende lesbische vampieren te verbreken, offert de bevolking van een dorp uit Wales twee mannen op aan deze bloeddorstige wezens

FILMTREND.NL Poster: Lesbian Vampire Killers De onverbeterlijke loser Jimmy Maclaren en zijn even onfortuinlijke vriend Fletch gaan op wandelvakantie op het Engelse platteland. Ze raken verzeild in een dorpje waar alle meisjes door een eeuwenoude vloek op hun achttiende veranderen in lesbische vampieren. Samen met een busje vol aantrekkelijke studentes proberen ze de nacht te overleven. De meisjes worden een voor een bekeerd tot Sapphische zielen zuigers. En dan worden Jimmy en de laatst overgebleven studente Lotte ontvoerd door de sexy vampieren. Fletch ontpopt zich met de hulp van de vechtlustige pater van het dorpje tot een heuse lesbische vampierendoder. Of liever gezegd: een doder van lesbische vampieren.


FILMTREND.NL Poster: Lesbian Vampire Killers Van de drie hoofdingrediënten komt de gore er het bekaaidst af. In bijna alle landen behalve Nederland is de leeftijdskeuring voor Lesbian Vampire Killers 15 jaar en ouder. In Nederland 12 jaar en ouder. Het heet wel horror, maar het is nergens echt eng. De gruwel wordt afgezwakt door de humor. Wel is het smerig. Het afrekenen met de vampieren gaat om onverklaarbare redenen gepaard met grote hoeveelheden slijm, die met emmerladingen in beeld komen. Het had ook Slimy Vampire Killers kunnen heten.
comments powered by Disqus