YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Limitless leeftijd 6 geweld grof

0397

FILMTREND.NL Poster: Limitless

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 7 april 2011
Distributeur: A-film Distribution
Genre: Thriller
Duur: 97 min.

Trailer Official Site


Actiethriller met Bradley Cooper als een schrijver die een geheim medicijn ontdekt waardoor hij zijn hersenen voor 100 procent kan gebruiken

FILMTREND.NL Poster: Limitless Het is geen geheim dat de mens slechts een klein deel gebruikt van de totale capaciteit van zijn hersencellen. Wat doen dan al die andere hersencellen? Niks. Of ze slaan informatie op waar je nooit meer gebruik van maakt. Hoe zou het zijn als je met een pilletje al deze werkloze cellen kan activeren, waardoor je de volle honderd procent van je hersenen gaat gebruiken en nagenoeg alles mogelijk wordt? Die vraag is het uitgangspunt van Limitless, waarin Bradley Cooper deze ultieme drug krijgt aangereikt.


FILMTREND.NL Poster: Limitless Cooper speelt de rol van de uitgebluste schrijver Eddie Morra wiens leven nogal in een dip zit. Hij heeft continu een writersblock, loopt erbij als een slons en wordt gedumpt door zijn vriendin (Abbie Cornish). Dan komt Eddie echter zijn voormalige zwager tegen, die hem een pilletje geeft waarmee hij het volle potentieel van zijn hersencapaciteit gaat benutten. Er gaat een wereld open voor Eddie. Plotseling weet hij voor elk probleem een oplossing en kan hij alles. Hij leert nieuwe talen, schrijft vliegensvlug een boek, hij beheerst martial arts en leert hoe hij op de beurs optimaal rendement haalt.
comments powered by Disqus