YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Meet The Parents: Little Fockers leeftijd 6 sex groftaal gebruik

0378

FILMTREND.NL Poster: Meet The Parents: Little Fockers

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 22 december 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Komedie
Duur: 98 min.

Trailer Official Site


Nu Greg Focker zelf vader van twee kinderen is geworden, lijkt hij eindelijk geaccepteerd te zijn door schoonvader Jack Byrnes, maar schijn bedriegt

FILMTREND.NL Poster: Meet The Parents: Little Fockers Na twee succesvolle Meet the Parents-komedies herhaalt Little Fockers in principe hetzelfde kunstje. Wederom lopen we mee met Greg 'Gaylord' Focker die eindelijk geaccepteerd lijkt te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes, wederom gespeeld door een Razziewaardige Robert De Niro. Ondertussen heeft de familie Focker er twee kleine koters bij, wat garant staat voor flauwe kindergrapjes. Wanneer Greg gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf, zorgt dat voor argwaan bij Jack. Opnieuw moet Greg bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Dat heeft nog een tweede reden: Jack heeft hartklachten, en is hard op zoek naar een waardige 'leider' voor de familie, mocht hij binnenkort het loodje leggen. Jammer genoeg komt het niet zo ver.


FILMTREND.NL Poster: Meet The Parents: Little Fockers Greg moet dus het vertrouwen van Jack opnieuw winnen wil hij 'Godfocker' van de familie worden. En hiermee is gelijk de slechtste filmgrap uit jaren gemaakt. Natuurlijk is het lekker om een container vol geld te vangen voor een simpele rol in een standaard komedie, maar om vervolgens ook je eerdere rollen belachelijk te maken gaat een stap te ver. Maar niet alleen De Niro presteert onder zijn eigen maat. Ook Stiller - die met Greenberg onlangs nog liet zien dat hij weldegelijk over acteertalenten beschikt - verspilt zijn talenten. Om nog maar te zwijgen van Dustin Hoffman en Harvey Keitel. Daarnaast komt Jessica Alba nog langs in een compleet overbodige rol, die puur voor visueel vermaak bedoeld is.
comments powered by Disqus