YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Machete leeftijd 16 geweld groftaal gebruik

0358

FILMTREND.NL Poster: Machete

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 9 september 2010
Distributeur: Entertainment One Benelux
Genre: Actie
Duur: 107 min.

Trailer Official Site


Nadat hij verraden werd door de organisatie die hem inhuurde, besluit Machete op gruwelijke wijze wraak te nemen op zijn oude werkgevers

FILMTREND.NL Poster: Machete Na meer dan vijfentwintig jaar in de showbusiness heeft de 66-jarige Danny Trejo een ongelooflijk lange filmografie van bijna tweehonderd producties bij elkaar geacteerd. Verbazingwekkend genoeg is de titelrol in Machete zijn eerste hoofdrol in al die tijd. En dit keer is hij voor de verandering ook eens de held. Machete is gezamenlijk geregisseerd door Robert Rodriguez en Ethan Maniquis. Het is Rodriguez' nieuwste hommage aan het 'exploitation' genre, nadat hij eerst de fans lekker had gemaakt met een neptrailer van Machete voor Grindhouse, het tweeluik dat hij samen met Quentin Tarantino maakte.


FILMTREND.NL Poster: Machete Wanneer Mexicaanse 'Federale' Machete probeert een drugsbaron (een pafferige Steven Seagal, in zijn eerste vertolking van een slechterik) aan te pakken, slacht deze zijn familie af. Machete ontkomt en is gedwongen te vluchten naar de VS, waar hij slechts een van de vele illegale immigranten is. Hij wordt ingehuurd om een racistische senator (Robert De Niro) te vermoorden, maar ontdekt net op tijd dat hij erin wordt geluisd. Wederom ontsnapt hij aan de dood, waarop een leger aan racistische, moordlustige blanke mannen de jacht inzet op Machete. Zijn enige medestanders zijn de mooie tacoverkoopster Luz (Michelle Rodriguez), sexy immigratie agente Sartana Rivera (Jessica Alba) en een katholieke priester met een voorliefde voor jachtgeweren (Cheech Marin).
comments powered by Disqus