YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Madagascar (2005) leeftijd 6 eng

0033

FILMTREND.NL Poster: Madagascar (2005)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels, Duits
Jaar: 2005
Première: 15 juni 2005
Distributeur: United International Pictures
Genre: Animatie
Duur: 86 min.

Trailer Official Site


Animatiekomedie van de makers van 'Shrek' over vier dierentuindieren, die op Madagascar stranden en zichzelf moeten zien te redden

FILMTREND.NL Poster: Madagascar (2005) De zebra Marty (Chris Rock) en de leeuw Alex (Ben Stiller) zijn elkaars beste vrienden en wonen in de dierentuin van New York in Central Park. Marty heeft het er goed, maar droomt van een leven buiten de hekken van de dierentuin. Op een nacht besluit hij, gedeprimeerd door zijn tiende verjaardag en opgejut door een stel rebelse pinguïns, te ontsnappen. Alex zet samen met de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaard Gloria (Jada Pinkett Smith) de achtervolging in, waarna op Grand Central Station de ontsnapping eindigt. Als gevolg van deze poging worden alle dieren op een boot gezet om in Afrika te worden vrijgelaten, maar door een actie van de pinguïns belandt het stel op het eiland Madagascar, waar het echte avontuur begint.


FILMTREND.NL Poster: Madagascar (2005) 'Madagascar' is een computeranimatiefilm gemaakt door DreamWorks, dezelfde studio die 'Shrek' en 'Shark Tale' produceerde. Zoals gebruikelijk bij DreamWorks beschikt ook deze animatiefilm over een bekende stemmencast. De vier vrienden worden ingesproken door Ben Stiller ('Meet the Parents'), Chris Rock ('Bad Company'), David Schwimmer ('Friends') en Jada Pinkett Smith ('Collateral'). Ook zijn Cedric the Entertainer ('Barbershop') en Sacha Baron Cohen ('Ali G') te horen in 'Madagascar'. Eric Darnell, een van de regisseurs, was in 1998 verantwoordelijk voor 'Antz' waarmee DreamWorks haar eerste stappen zette op het gebied van de computeranimatie.
comments powered by Disqus