YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Mechanic: Resurrection (2016) leeftijd 16 geweld grof taalgebruik

0657

FILMTREND.NL Poster: Mechanic: Resurrection (2016)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 1 september 2016
Distributeur: Dutch FilmWorks
Genre: Actie
Duur: 99 min.
Regie: Dennis Gansel
Cast: Jason Statham, Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Michelle Yeoh, Raicho Vasilev, Sam Hazeldine, Natalia Guslistaya, Yayaying, John Cenatiempo, Brahim Achabbakhe, Damian Mavis


Trailer Official Site


Actiefilm waarin Jason Statham terugkeert als 's werelds beste huurmoordenaar Arthur Bishop

FILMTREND.NL Poster: Mechanic: Resurrection (2016) De charme van het originele The Mechanic uit 1972 was dat het haast een existentieel drama in het jasje van een actiefilm was. Een perfect vehikel voor Charles Bronson, het granieten gezicht van het noodlot. In de remake uit 2011 met Jason Statham bleef er weinig van die charme over, met bovendien een laf einde dat een vervolg mogelijk maakte. Dat is er nu, in de vorm van Mechanic: Resurrection, puur een vehikel voor Statham en zijn zwemmerslichaam. Deze film heeft niks meer met de originele The Mechanic te maken en is voornamelijk een hoop onzin, maar wel leuke onzin.

 

FILMTREND.NL Poster: Mechanic: Resurrection (2016) Voordat de pret begint moet eerst even het nauwelijks ertoe doende verhaal opgezet worden. Statham is nog steeds Arthur Bishop, de beste huurmoordenaar ter wereld als het gaat om moorden die op een ongeluk moeten lijken. Een oude kennis van hem, wapenhandelaar Crain, heeft dat talent nodig. Maar Bishop is na de gebeurtenissen van de vorige film met pensioen, dus moet hij gedwongen worden weer in actie te komen. De manier waarop slaat nergens op: Jessica Alba is het lokaas dat zich door Statham laat redden van een agressief vriendje en hem tot verliefdheid verleidt. Daarna kan Crain haar kidnappen om Bishop te dwingen drie moorden te plegen.

Kaj van Zoelen - Filmtotaal
comments powered by Disqus