YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Megamind leeftijd 6 geweld eng

0374

FILMTREND.NL Poster: Megamind

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 15 december 2010
Distributeur: Independent Films
Genre: Actie, Thriller
Duur: 95 min.

Trailer Official Site


Een parodie op het superheldengenre in 3D animatie over Megamind, de meest briljante slechterik die de wereld ooit gekend heeft

FILMTREND.NL Poster: Megamind Met het uitkomen van de digitale 3-D animatie Despicable Me enkele weken geleden was al vast te stellen dat de slechteriken onder de superhelden eigenlijk veel amusanter zijn dan de goedzakken in maillot die de wereld redden en katten uit de boom bevrijden. De animatie-afdeling van DreamWorks had in het verleden wel vaker last van een slechte timing, waardoor het leek alsof ze thema's van hun concurrent hadden afgekeken. Megamind gaat namelijk ook over een superschurk. Dit keer draait het om een booswicht met stem van Will Ferrell die van een andere planeet is aan komen zeilen. Zijn grootste tegenstander is de aalgladde Metroman (Brad Pitt). De vrouwtjes vallen in katzwijm voor de held, mannen willen hem zijn en kinderen hebben zijn poster in hun slaapkamer hangen.


FILMTREND.NL Poster: Megamind Metroman is een ongelooflijk saai filmpersonage en mag zo snel mogelijk het veld ruimen. Zo denkt Megamind er ook over want zijn droom is van die gladjanus afzijn en de macht van Metro City overnemen. hij heeft echter een probleem: hij is namelijk ongelooflijk waardeloos in slecht zijn. Elke poging om met Metroman af te rekenen loopt uit op een mislukking. De twee liggen al met elkaar in de clinch sinds ze in de luiers lagen. De mooie verslaggeefster Roxanne en haar hulpje, een sukkelige cameraman, hebben er hun handen vol aan. Als Megamind Roxanne ontvoert schiet Metroman haar te hulp. Megamind weet zijn tegenstander te vloeren. Hij heeft er echter ook direct een megaprobleem bij, want is zijn leven nog wel zo leuk als hij niemand meer heeft om tegen te vechten?
comments powered by Disqus