YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous leeftijd 6 eng geweld

0047

FILMTREND.NL Poster: Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Australië
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 24 maart 2005
Distributeur: Warner Bros
Genre:Komedie
Duur: 115 min.

Trailer Official Site


Sandra Bullock is weer terug als de inmiddels beroemd geworden FBI-agente Gracie Hart, die dit keer undercover moet in Las Vegas

FILMTREND.NL Poster: Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan schieten met haar vrouwelijke collega Sam, gaan ze samen undercover in de bruisende show-stad Las Vegas.


FILMTREND.NL Poster: Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous 'Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous' is natuurlijk een vervolg op de succesvolle komedie 'Miss Congeniality' uit 2000, waarin Sandra Bullock de ruige FBI agente Gracie Hart speelde die undercover moest gaan als deelneemster van een schoonheidswedstrijd. De rol leverde haar een American Comedy Award op. William Shatner en Heather Burns keren terug, om deze keer ontvoerd te worden. Gracie's nieuwe collega wordt gespeeld door Regina King, bekend uit 'Enemy of the State', 'Down to Earth' en 'Ray'. De regie ligt deze keer in de handen van John Pasquin, een televisieregisseur die zijn speelfilmdebuut beleefde met 'The Santa Clause'.
comments powered by Disqus