YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Mission Imposible III leeftijd 12 eng geweld

0097

FILMTREND.NL Poster: Mission Imposible III

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Duitsland, China
Taal: Duits, Engels, Italiaans, Kantonees,
  Mandarijn
Jaar: 2006
Première: 3 mei 2006
Distributeur: United International Pictures
Genre: Actie, Avonturenfilm
Duur: 125 min.

Trailer Official Site


Tom Cruise keert terug als geheim agent Ethan Hunt in deze derde 'Mission: Impossible' geregisseerd door J.J. Abrams ('Alias', 'Lost')

FILMTREND.NL Poster: Mission Imposible III Abrams had een alles behalve makkelijke taak. De eerste twee delen waren weliswaar grote kaskrakers, maar om nou te zeggen dat ze meesterwerken zijn. Vooral deel twee uit 2000, van de hand van actiemeester John Woo, geldt als een dieptepunt. Naast veel explosies en achtervolgingen en Woo's typerende rondfladderende duiven, werd de film nergens spannend. In de afgelopen zes jaar zijn meerdere regisseurs verbonden geweest aan het derde deel. Maar nadat zowel David Fincher ('Se7en') als Joe Carnahan ('Narc') uiteindelijk bedankten voor de eer, kwam Abrams naam bovendrijven. Naar verluidt keek Cruise op een avond naar Abrams spionnenserie 'Alias' toen bij de megaster het kwartje viel. Abrams was volgens de 'Cruiser' de man die de Missionserie naar een hoger niveau kon tillen.


FILMTREND.NL Poster: Mission Imposible III Vanaf dat moment is het roer rigoureus omgegaan. Niet langer is 'Mission: Impossible' de 'Tom Cruises'-show. Abrams brengt het oorspronkelijke teamelement weer terug. In de succesvolle tv-serie uit de jaren zestig en zeventig staat elke aflevering een groep spionnen voor een onmogelijke taak en alleen door samen te werken, brengen ze de missie tot een goed eind. Vanaf de eerste minuten is 'M:i:III' een ware nagelbijter. De proloog leert de kijker twee dingen: de schurk (Hoffman) is slimmer dan superspion Hunt en ditmaal staat er werkelijk wat op het spel, zijn vrouw. Ja, ook geheim agenten hebben een privéleven.
comments powered by Disqus